22_03_29_erdmost_nincskep

Biztató szennyvízadatok

22_03_29_erdmost_nincskep

Biztató szennyvízadatok

Megállt a szennyvízben mért koronavírus koncentráció országos szinten jellemző növekedése. A legtöbb településen stagnálást mutatott ki a vizsgálat, emelkedés sehol nem volt, sőt, több településen már csökkenés látszik, például öt közösen vizsgált Budapest környéki településen is.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A 11. heti adatok alapján a szennyvízben mért koronavírus koncentráció országos szinten jellemző növekedése megállt. A legtöbb településen stagnálást mutatott ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ vizsgálata, emelkedés sehol nem volt, sőt, több településen már csökkenés látszik.

A legtöbb vizsgált település eredménye stagnál, emelkedést ezen a héten egyik város esetében sem tapasztaltak, míg csökkenést Salgótarján, Tatabánya, valamint az öt vizsgált Budapest környéki település (Tököl, Biatorbágy, Szigetszentmiklós, Budakeszi, Százhalombatta) közös mintája esetében mértek.

A koncentráció 11 minta esetében az emelkedett, míg szintén 11 minta esetében a mérsékelt kategóriába esett – olvasható az NNK Facebook-oldalán.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email