22_03_29_erdmost_nincskep

Támogatással vásároltak monitort az érdi mentősök

22_03_29_erdmost_nincskep

Támogatással vásároltak monitort az érdi mentősök

Páciensmonitorral gazdagodtak az érdi mentők: alapítványuk március első felében gyűjtést indított az eszköz beszerzése érdekében, és most egy közhasznú egyesület segítségével meg tudták vásárolni a közel milliós értékű berendezést. Az Edan im20 páciensmonitort hétfőn adták át.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az  Érd És Térsége Mentőszolgálatáért Alapítvány egy úgynevezett páciensmonitor beszerzése céljából indított gyűjtést, hogy ezzel is biztonságosabban, zökkenőmentesebben juttathassanak kórházba egy-egy beteget – olvasható a közösségi oldalukon.

A monitor vizsgálni tudja a beteg vitális paramétereit (ez azt jelenti, hogy a beteg szállítása során vérnyomását tudnak mérni), segítségével figyelemmel kísérhetik a beteg véroxigén-ellátottságát, szívritmusát, testhőmérsékletét. 

A páciensmonitor ára minden tartozékával, védőtokjával, illetve a rögzítéséhez szükséges dokkolójával együtt megközelítőleg 950.000 forint. 

Az alapítvány az Országos Egyesület a Mosolyért közhasznú egyesület segítségével megvásárolta az eszközt. Az Edan im20 páciensmonitort a mai napon adták át. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email