22_03_29_erdmost_nincskep

Egészségügyiseket toboroznak az orvosok helyére?

22_03_29_erdmost_nincskep

Egészségügyiseket toboroznak az orvosok helyére?

Egészségügyi tanuló és végzettségű önkéntesek jelentkezését várja 18-49 év között az Országos Kórházi Főigazgatóság. A programot az életkor vagy a járványügyi megfigyelés miatt a közvetlen betegellátásból kieső orvosok és szakdolgozók pótlására hirdették meg.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Egészségügyi tanuló és végzettségű önkéntesek jelentkezését várja az Országos Kórházi Főigazgatóság – olvasható honlapjukon.

A programot az életkor vagy a járványügyi megfigyelés miatt a közvetlen betegellátásból kieső orvosok és szakdolgozók pótlására hirdették meg. 18-49 év közöttiek jelentkezését várják, akik közép- vagy felsőfokú egészségügyi képzésben vesznek részt.

„Orvos-, fogorvorvos-, gyógyszerésztan-hallgatók, egészségtudományi hallgatók, egészségügyi OKJ-s képzések hallgatói is jöjjenek! Hívjuk és várjuk azokat a rezidenseket és szakorvos-jelölteket akik szükség esetén szívesen vállalnának feladatot a képzőhelyüktől eltérő egészségügyi intézményben vagy a járványügyi védekezés egyéb színterein. Hívjuk és várjuk azokat a szakorvosokat, vagy azon szakrendelések szakdolgozóit, ahol a betegforgalom a járványügyi helyzetben várhatóan lecsökken. Hívjuk és várjuk azokat az egészségügyi szakembereket, orvosokat és szakdolgozókat, akik nem közfinanszírozott járó- vagy fekvőbetegellátó egészségügyi szolgáltatóknál dolgoznak. Hívjuk és várjuk azokat az egészségügyi szakembereket, akik egészségügyi szakképesítésük megszerzése után nem az egészségügyi ágazatban helyezkedtek el, vagy időközben elhagyták azt” – írják.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email