22_03_29_erdmost_nincskep

Növény csere-bere Érden

22_03_29_erdmost_nincskep

Növény csere-bere Érden

Az Érdnyugat Egyesület 2021 tavaszán hagyományteremtő szándékkal - és idén virtuálisan - növény csere-bere programot tervez. Az egyesület csoportjában hirdethetik meg a résztvevők a számukra feleslegessé vált növényeket, akik pedig éppen zöldítenek, jelentkezhetnek értük. Az akció május 10-ig tart.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Gazdára találtak már ebben a programban idén csodaszép paraszt-muskátli tövek, nárciszok, kerti yucca bokrok, gyöngyvirágok, és még számos cserje, bokor és hagyma, amit az érdi kertek gazdái örömmel csereberélnek, ajándékoznak egymásnak. 

A csere-bere akció célja nem az értékesítés, inkább az, hogy a közösség tagjai megismerjék egymást, jó szomszédság alakuljon ki a kertbarát érdnyugatiak közt. Az akció egészen a Madarak és fák napjáig, Május 10-ig tart. 

Az „Érdnyugaton történik” csoportban önálló posztban lehet felajánlani a feleslegessé vált növénykéket, és a posztok alatt lehet megbeszélni, egyeztetni a cserebere, vagy az ajándékozás helyszínét. A csoport szabálya nem tiltja, hogy valaki pénzt kérjen a növényéért, de a cél elsősorban az ajándékozás, kertszépítés, kertbarátok kapcsolatépítése. 

Hallgassa meg a Bundáskenyérben elhagzott beszélgetést Gáspár Katával (Érdnyugat Egyesület):


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email