kaukazus

Szalai Évától a környezetvédelemig

kaukazus

Szalai Évától a környezetvédelemig

A Kaukázus együttes Egyetlen szó című száma nyerte el az Év Dala 2021 díjat a Duna Televízió dalválasztó műsorában. Kardos-Horváth Jánossal beszélgettünk az Érd FM 101.3 reggeli műsorában a Bundáskenyérben. A frontember elárulta, a finálé előtt nem foglalkoztak a végső sikerrel.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

2002-ben töltötte fel első lemezét a Kaukázus a netre, 1-2 évvel később már ismert underground zenekar voltak. Első igazi slágerük a „Szalai Éva” volt, ezt követte a „Tesco”, és például a „Tartós béke”.

Kardos-Horváth János szerint a 2007 és 2009 közötti időszak volt igazán jó a Kaukázus életében.  2010-ben aztán bejelentették, hogy megtartják utolsó koncertjüket, majd a zenekar három év pihenőre ment. 2014-ben szerettek volna eredeti felállásban újraindulni, ám ez már nem sikerült. 2018-ban turnéztak újra, de az eredeti tagokból csak Kardos-Horváth János maradt meg.

– Egyelőre nagyon nagy felelősség a lemez elkészítése, szerencsére a győztes dalon kívül vannak még készülőben továbbiak is. Megígérjük minden egyes nézőnek, aki SMS-ben ránk szavazott, hogy jó élményeket fogunk nekik adni, mert nagyon jó lemezt állítunk össze, jó videókkal – tette hozzá Kardos-Horváth János.

Hallgassa meg az interjút, Kardos-Horváth Jánossal!


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email