maszk

„Gyorsan terjed a vírus a Városházán is”

maszk

„Gyorsan terjed a vírus a Városházán is”

A lakosságszolgálati iroda, a városrendészet és a városvezetés kivételével otthoni munkavégzésre álltak át az Érdi Polgármesteri Hivatalban. Csőzik László polgármester beszámolt róla, az elmúlt időszakban a Városházán hat fertőzöttet találtak, de két bölcsődei gondozó tesztje is pozitív lett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Érd polgármester az Érd Tv érdeklődésére elmondta, a közigazgatás a március 8-án életbe lépő szigorított intézkedésekkel nagyrészt otthoni munkavégzésre állt át.

Jelenleg csak a lakosságszolgálati iroda, a városrendészet és a városvezetés üzemel, míg a munkatársakat, akiknek jelenléte nem okvetlenül szükséges, azokat hazaküldték.

„Sajnos a tesztelések azt mutatják, nagyon gyorsan terjed a vírus a Városházán is”

– mondta a polgármester, részletezve, legalább hetente egyszer tesztelnek. Az elmúlt időszakban a Városháza hat dolgozójának és két bölcsődei gondozónak lett pozitív a tesztje.

A helyi korlátozásokkal kapcsolatban Csőzik László arról beszélt, a piacnál várható korlátozás, mely szerint csak élelmiszer lehet majd árulni, de tervei között szerepel, hogy esetleg még a palánták árusítását is engedélyezik.