22_03_29_erdmost_nincskep

Már több mint ezren letöltötték

22_03_29_erdmost_nincskep

Már több mint ezren letöltötték

Egy hét alatt több mint ezren töltötték le az OkosBatta alkalmazást, amely az első nap harmadik helyen állt a napi letöltések számában a hír témájú alkalmazások között az AppStore-ban – hívta fel a figyelmet közösségi oldalán Vezér Mihály, Százhalombatta polgármestere.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint beszámoltunk róla, múlt héten jelent meg az AppStore-ban és a Google Play Áruházban az OkosBatta alkalmazás, amelyben számos olyan funkciót találhatunk, melyekkel könnyebben informálódhatunk a település híreiről és ügyeinket is hatékonyabban intézhetjük.

Az applikációval ugyanis a Polgármesteri Hivatalba foglalhatunk időpontot, városi hírekről, pályázatokról, felhívásokról, városi eseményekről és turisztikai információkról tájékozódhatunk, emellett az intézmények elérhetőségei, az orvosi rendelések időpontjai is megtalálhatóak.

Vezér Mihály viszont arra kéri a százhalombattaiakat, töltsék ki az alkalmazással kapcsolatos felmérésüket (melyet az appon belül érhetnek el), hogy az ott élők igényeinek megfelelően fejlesszék tovább az alkalmazást.

Az OkosBatta alkalmazás a Google Play Áruházból ide kattintva, AppStoreból ide kattintva tölthető le.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email