22_03_29_erdmost_nincskep

Koronavírusból gyógyultak segítségét kérik

22_03_29_erdmost_nincskep

Koronavírusból gyógyultak segítségét kérik

A koronavírus-fertőzöttek gyógyulási esélyeinek növelése érdekében gyógyultak vérplazmájára lenne szüksége az Országos Vérellátó Szolgálatnak. Mintavételre minden véradáson lehet jelentkezni plazmadonornak, például március 11-én, a százhalombattai véradáson.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A koronavírus-fertőzésen bizonyítottan átesőket keres az Országos Vérellátó Szolgálat, mert egyre több a plazmakezelésre szoruló beteg, miközben a jelentkező gyógyultak száma csökkent. A jelenlegi donorszám több plazmaadással sem elegendő a drasztikusan növekvő igények kielégítésére, ezért azt kérik, aki átesett a fertőzésen, az plazmadonorként segítsen, hogy kellő mennyiségű terápiás készítmény készülhessen.

Részletezték, mintavételre minden véradáson, előzetes bejelentkezés után lehet jelentkezni, de azt érkezéskor jelezni kell, hogy plazmadonornak jelentkezünk.

A környéken legközelebb március 11-én, a százhalombattai Barátság Kulturális Központban tart véradást a Vöröskereszt 13 és 18 óra között, ezt követően 25-én 10.30 és 13.30 között a Törökbálinti Sportközpontban, ugyanazon a napon 15 és 18 óra között Érden, a Parkvárosi Közösségi Házban adhatunk vért.

További részletek ide kattintva!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email