22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: visszavágott és győzelemmel zárta az alapszakaszt a 5 Stars

22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: visszavágott és győzelemmel zárta az alapszakaszt a 5 Stars

Az ÉRD Aréna zárt kapui mögött játszotta utolsó alapszakaszbeli mérkőzését a futsal NB II Nyugati csoportjában a 5 Stars Érdi VSE. A 11. fordulóból elhalasztott Hidegkút SC elleni meccset magabiztosan nyerték 5-3-ra az érdiek, akik így visszavágtak a Hidegkútnak a múlt pénteki idegenbeli vereségért.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Oda-vissza mérkőzéssel zárta a futsal NB II Nyugati csoportját a 5 Stars Érdi VSE. Múlt pénteken az alapszakasz 22., elméletileg utolsó fordulójában Varga László együttese a BEAC Sportcsarnokban szenvedett fordulatos mérkőzésen 6-3-as vereséget attól a Hidegkút SC-től, amellyel a 11. forduló pótlásán, március 8-án az ÉRD Aréna zárt kapui mögött is összecsapott.

Bár a pénteki mérkőzésen a nagypályás bajnoki miatt az Érdi VSE NB III-as játékosai nem lehettek ott, a hazai “visszavágón” viszont már Bozsoki Imre, Kertész Bence és Kertész Ferenc is rendelkezésre állt.

A gólokat mégsem ők szerezték, hiszen a 10. percben H. Zováthi Bendegúz révén szerzett vezetést a 5 Stars, melyre öt perccel később válaszoltak a vendégek és a szünetre is 1-1-es döntetlennel vonultak.

A második félidőt viszont remekül kezdte a házigazda, előbb Bognár Bence, majd Faragó Bálint, H. Zováthi Bendegúz és Haála Kada Iván is betalált a 25. és a 31. perc között. Az 5-1-es különbségen pedig csak az utolsó percekben tudott kozmetikázni némileg a Hidegkút, amely Rusvay György duplájával feljött 5-3-ra, de a 5 Stars így is két góllal megnyerte a találkozót.

Az érdiek ezzel a tabella tizedik helyén zárták az alapszakaszt és így 3 pontot visznek az alsóházi rájátszásba, ahol a Tihanyi FC, a PTE-PEAC, a Nagykanizsai Futsal Club, a BAK és a Hidegkút ellen vívnak oda-visszavágós mérkőzéseket – összesen még tizet.

Futsal NB II, Nyugati csoport, 22. forduló
Hidegkút SC-5 Stars Érdi VSE 6-3 (2-3)
BEAC Sportcsarnok, zárt kapuk mögött. V.: Boros (Urgyán, Róka)
Gól: Bocsev (4., 32. perc), Rusvay (5. p.), Hegedűs D. (21. p.), Fasang (26. p.), Zsoldos (28. p.), ill. Mészáros Á. Sz. (5. p.), Bognár B. (13. p.), Faragó B. (16. p.)
Futsal NB II, Nyugati csoport, 11. fordulóból pótolt mérkőzés
5 Stars Érdi VSE-Hidegkút SC 5-3 (1-1)
ÉRD Aréna, zárt kapuk mögött. V.: Apkó (Tiringer, Róka)
Gól: H. Zováthi (10., 29. p.), Bognár B. (25. p.), Faragó B. (27. p.), Haála Kada (31. p.), ill. Csóka (15. p.), Rusvay (38., 40. p.) 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email