22_03_29_erdmost_nincskep

Húszezer pár cipőt kapott a Szociális Gondozó Központ

22_03_29_erdmost_nincskep

Húszezer pár cipőt kapott a Szociális Gondozó Központ

A szociális intézményeken kívül az iskolák, óvodák is részesülnek abból a húszezer páros cipőadományból, amit egy vállalkozó ajánlott fel a Gondozó Központnak. Az új lábbelikből - amelyek évekig álltak egy raktárban - az ügyfelek is kapnak, de az Emma utcai ruhaosztás egyelőre szünetel.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mintegy húszezer pár cipőt kapott a Szociális Gondozó Központ, az adományozó Balogh Zoltán, a Magic House Ingatlaniroda vezetője volt. A cipők újak, de évekig álltak egy raktárhelyiségben, így a központ munkatársai az elmúlt napokat a szelektálással töltötték. 

Mint Bereiné Petrik Mária intézményvezető tudósítónknak elmondta, először a gondozó központ egységeit keresték meg. Az idősotthonban, a hajléktalanszállón, a családotthonban dolgozó munkatársak célzottan a lakóknak válogattak.

– A velünk kapcsolatban álló ügyfeleknek is szállítunk ki cipőket. Az óvodai, iskolai szociális munkásaink is visznek majd az adományból az intézményekbe. Az Emma utcai létesítményünkben folyamatosan tartunk ruhaosztást, és innen is vihetnek majd el cipőt az érdeklődők. A bezárás két hetében azonban ezt a szolgáltatást szeretnénk szüneteltetni, és arra szorítkozunk, hogy a Tesco hipermarketből rendszeresen érkező élelmiszer-adományt osszuk ki. Március 22-e után természetesen ismét beveszünk, illetve osztunk majd ruhaneműt – hangsúlyozta Bereiné Petrik Mária.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email