22_03_29_erdmost_nincskep

Segítség a százhalombattai orvosoknak

22_03_29_erdmost_nincskep

Segítség a százhalombattai orvosoknak

A lakossági oltások hatékony megszervezése érdekében nyolc DELL 3680 típusú számítógépet, illetve Office programcsomagot vásárolt Százhalombatta önkormányzata a város háziorvosi rendelőibe, és segítenek a szervezéssel járó adminisztrációban is. Cél, hogy a battaiak mielőbb megkapják a védőoltást.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nagy erőkkel zajlik és egyre gyorsabb ütemben halad a Covid 19 védőoltások beadása. Az ezzel járó  adminisztrációs feladatok még nagyobb terhet rónak az amúgy is leterhelt egészségügyi dolgozókra – írja közösségi oldalán Vezér Mihály polgármester. 

„Az adminisztratív feladatok auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgatizálása, illetve a lakossági oltások hatékony megszervezése érdekében 8 darab DELL 3680 típusú korszerű számítógépet, és az azokra telepíthető Office programcsomagot vásárolunk a háziorvosi rendelőkbe. Az összetett, folyton változó szervezési munka megkönnyítése érdekében egy nyilvántartási rendszer, és a nagyszámú (egyszerre több száz) kiértesítésű gyorsabb kiküldéséhez szükséges technikai megoldások kidolgozásában is segítségükre lesz önkormányzatunk” – teszi hozzá Vezér Mihály, hangsúlyozva: minden eszközzel segítik az Egészségügyi Központ háziorvosait, hogy a regisztrált battai lakosok minél előbb megkaphassák a védőoltásukat.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email