22_03_29_erdmost_nincskep

Karate: online „harcoltak” az érmekért

22_03_29_erdmost_nincskep

Karate: online „harcoltak” az érmekért

Hét arany-, három ezüst- és négy bronzérmet, valamint hat negyedik helyezést értek el az Érdi Kyokushin Karate SE sportolói a hétvégén harmadszor megtartott online kata (formagyakorlat) bajnokságon. Az egyesületet három dojóból huszonkét sportoló képviselte.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi Kyokushin Karate SE három dojójából összesen huszonkét karatéka mérette meg magát a III. Online Kata Bajnokságon, melyre 21 klub 144 sportolója nevezett.

Az érdiek közül tizenhárman voltak érdekeltek, mellettük az egyesület budapesti dojójából még ketten, a dunaújvárosiból pedig heten mutatták be formagyakorlataikat.

Az esemény jól is sikerült Kurucz Mihály tanítványainak, hiszen heten arany-, hárman ezüst-, négyen pedig bronzérmesek lettek hat negyedik helyezés mellett.

Az érdi műhelyből Herendi Péter, Pálfi Géza, Than-Csernyik Maja és Tóth Laura Lilian, a dunaújvárosiból Aranyos Bendegúz és Losonczi László, a fővárosiból pedig Kovács Gábor is a dobogó legfelső fokára állhatott.

Pálfi Levente Érdről, Ábrahámovics Zorka Dunaújvárosból, Szabari László pedig a budapesti csoportból érkezve lett ezüstérmes, míg Kalácska Ákos és Tugya Roland az érdi, Friedl László György és Losonczi Aladár a dunaújvárosi dojóból érkezve lett bronzérmes.

Rajtuk kívül Gyömrei Albert, Pálfi Dóra, Pálfi Csongor, Pálfi Zsombor, Tugya Emma és Virág Attila negyedik helyen végzett.

Eredmények, III. Online Kata Bajnokság
I. hely:
Aranyos Bendegúz (Dunaújváros), Herendi Péter, Kovács Gábor (Kinben), Losonczi László (Dunaújváros), Pálfi Géza, Than Csernyik Maja, Tóth Laura Lilian
II. hely: Ábrahámovics Zorka (Dunaújváros), Pálfi Levente, Szabari László (Kinben)
III. hely: Friedl László György (Dunaújváros), Kalácska Ákos, Losonczi Aladár (Dunaújváros), Tugya Roland
IV. hely: Gyömrei Albert, Pálfi Dóra, Pálfi Csongor, Pálfi Zsombor, Tugya Emma, Virág Attila

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email