22_03_29_erdmost_nincskep

Ökölvívás: a döntőbe jutás a tét

22_03_29_erdmost_nincskep

Ökölvívás: a döntőbe jutás a tét

Az Érdi Box Klub három ökölvívója lép(ett) szorítóba a Vasas Fáy utcai Sporttelepén rendezett Énekes István Emlékversenyen. A másodéves ifjúsági Szigetvári Bendegúz kiharcolhatja a döntőbe jutást a 75 kilogrammosok között, míg Bicskei Doroti bemutatkozik az ifiknél.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az új év első versenyén léptek szorítóba az Érdi Box Klub ijfúsági ökölvívói a Vasas által rendezett Énekes István Emlékversenyen a Gedó György Ökölvívóteremben.

Az ifjúsági korosztályban Sipos Richárd elsőévesként szenvedett vereséget az újpesti Simon Attilától a viadal első körében.

A verseny második napján a válogatottságért harcoló Szigetvári Bendegúz is megkezdte szereplését a 75 kilogrammosoknál, ahol bár az erős fizikumú kőbányai Bobán Rikárdó megszorongatta, Szigetvári mégis egyhangú pontozással jutott elődöntőbe.

Február 26-án, az Énekes Emlékverseny harmadik napján pedig a szintén ifjúsági korba lépő Bicskei Doroti is bemutatkozik a 60 kilósoknál, ahol a hajdúszoboszlói Tímár Boglárka ellen húz kesztyűt.

Szigetvári Bendegúz pedig a KSI-s Szűcs Demeter ellen lép szorítóba a döntőbe jutásért.

Az Énekes István Emlékverseny harmadik napjának 13 órakor kezdődő mérkőzéseit a Magyar Ökölvívó Szövetség YouTube-csatornáján élőben közvetítik.

Az ÉBK öklözői közül Bicskei Doroti negyedik, Szigetvári Bendegúz pedig tizenhetedik párként lép szorítóba.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email