22_03_29_erdmost_nincskep

Már több mint 200 ezer forintot gyűjtöttek

22_03_29_erdmost_nincskep

Már több mint 200 ezer forintot gyűjtöttek

A hónap végéig még tart a Civil Licit az Érd és Térsége Mentőszolgálatáért Alapítvány javára. Eddig közel harminc terméket értékesítettek 200 450 forint értékben, de több nagy értékű árverés még zajlik.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Martin Norbert, a Civil Licit egyik alapítója az ÉrdMost.hu-nak elmondta, február 18-ig közel harminc terméket vagy szolgáltatást értékesítettek, s a befolyó több mint kétszázezer forintból az Érd és Térsége Mentőszolgálatáért Alapítványt támogatják.

Kifejtette, a mentők ebben a hónapban ismert embereket, sportegyesületeket kerestek meg, hogy támogassák az alapítvány működését. Így például Kefír (V-Tech), Szecsei Attila, Dj Dominique, Jackwell, a Groovehouse, Gidófalvy Attila vagy éppen az Irigy Hónaljmirigy is a kezdeményezés mellé ált.

A lakosság által felajánlott termékek, szolgáltatások mellett a mentők által készített és a hírességek által aláírt pólókra, több helyi vendéglátós bőségtáljaira is lehet licitálni.

Martin Norbert megosztotta azt is, hogy több olyan nagy értékű licit vár lezárásra, melyek jelentősen növelik a bevételt, így például még lehet ajánlatot tenni a Bajnokok Ligája-győztes FTC-Telekom férfi vízilabdacsapata és a LEN Kupa-győztes Dunaújváros női vízipólóegyüttese által aláírt labdákra is.

A Civil Licit Érd csoporthoz ide kattintva csatlakozhat.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email