22_03_29_erdmost_nincskep

Kincsünk a víz – alkotó pályázat gyermekeknek

A Víz Világnapja alkalmából idén is meghirdette alkotó pályázatát az Érd és Környéke Horgászegyesület, amely „Kincsünk a víz!” címmel várja óvodás, alsós és felsős tagozatos diákok pályázatait, akik értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.

Mint az az erdihorgasz.hu-n megjelent, az Érd és Környéke Horgászegyesület három kategóriában, az óvodások, az alsós és felsős tagozatos diákoknak hirdetett pályázatot, amely idén sokkal inkább alkotói pályázat, mint rajzpályázat.

Részletezik, a kategóriák első három helyezettje értékes nyereményekben részesül. A helyezettek és a legtöbb pályamunkát beküldő intézmény képviselői kiránduláson vehetnek részt Dömsödön, az egyesület horgásztanyáján.

„A víz mindenütt jelen van a természetben: a hóban, az esőben, a forrásban, a folyóban, a tengerben és még sokkal közelebb is: az otthonokban”

– írják a pályázat kiírásában, majd néhány támpontot is adnak az alkotáshoz, így például a víz hallmazállapotát, ivókutakat, vízben-vízzel dolgozó embereket, vízi járműveket, erőműveket, víztározókat, szökőkutakat, a sarkvidékeket és az ottani környezetet, a tengereket, tavakat, folyókat és azok élővilágát, vízezéseket is ajánlják témának, vagy például a vizet, mint energiát, esetleg azt, hogyan kerül házunkba a víz.

Az alkotásokat A3-as vagy A4-es méretben várják 2021. március 26-ig. Az alkotások hátoldalán tüntessék fel a pályázó nevét, életkorát és intézményét. A pályaműveket az egyesület nyitvatartási idejében lehet leadni Érden, az Emma utca 1/b alatt.

A horgászegyesület székhelye hétfőn, kedden és csütörtökön 17 és 19 óra között, szerdán 7 és 19 óra között, szombaton pedig 8.30 és 10.30 között tart nyitva.

További cikkeink

További cikkeink

Sífutás, úszás, labdarúgás és röplabda. Ezek a témák várják Önöket az Érd FM 101.3 hétvégi sportműsorában, a Playoff-ban.

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email