22_03_29_erdmost_nincskep

Tűzoltók mentették meg az idős hölgyet

22_03_29_erdmost_nincskep

Tűzoltók mentették meg az idős hölgyet

A szomszédok riasztották a tűzoltókat egy idős érdi lakoshoz, mert napok óta nem láttak életjelet a házban és környékén. Benyomták az ablakot, és megtalálták a hölgyet, aki az ágy mellett feküdt. Az asszonyt kórházba szállították, a tűzoltók szénmonoxid jelenlétét is vizsgálták a lakásban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szerda délután érkezett egy jelzés a Pest megyei műveletirányításra: Márta utcai lakosok kértek segítséget a tűzoltóktól, ugyanis több napja nem látták a szomszédjukban lakó idős hölgyet, és semmilyen mozgást nem észleltek a házban.  

Mint Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az ÉrdFM101,3-nak elmondta, az érdi hivatásos tűzoltók kivonultak a helyszínre, átvizsgálták a családi házat, és az egyik ablakot benyomva bejutottak a lakásba. Az idős asszonyt az ágya mellett találták meg. 

A protokoll szerint a tűzoltóknak meg kellett vizsgálniuk, hogy van-e szénmonoxid a házban. Ha ilyesmit tapasztalnak, megteszik a szükséges intézkedéseket.

Pest megyében naponta több hasonló esethez riasztják a tűzoltókat. A lakosság figyelme, összetartása most, hogy nagy hideg várható, különösen fontos.

Értesüléseink szerint az idős hölgyet a mentők elszállították a kórházba, ahol kivizsgáláson esik át.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email