22_03_29_erdmost_nincskep

Rosszul lett egy idős nő a Lidlben, az áruház előtt hunyt el

22_03_29_erdmost_nincskep

Rosszul lett egy idős nő a Lidlben, az áruház előtt hunyt el

Rosszul lett egy idős nő február 5-én délelőtt az érdi Lidl áruházban. A telex.hu beszámolója szerint a nő már kifelé ment hozzátartozójával az áruházból, amikor összeesett, majd nem sokkal később elhunyt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A közeli dohánybolt munkatársai hoztak egy széket, amin a hölgy lepihent, miközben hozzátartozója értesítette a mentőket.

„A mentősök öt percen belül a helyszínre érkeztek, de az idős hölgy életét már nem tudták megmenteni” – írta az esetről a Telex megkeresésére a Lidl kommunikációs vezetője, Tőzsér Judit.

Az esetről beszámoló budapestkornyeke.hu azt írta beszámolójában, a Lidlt bombariadó miatt zárták be.

Az áruházban bombariadó nem volt, a Lidl dolgozói a hivatalosan meghatározott, az adott esetre vonatkozó protokoll szerint jártak el. Az áruházat – mivel nem annak területén történt a haláleset – kegyeleti okokból zárták be tíz órakor. A holttest elszállítását követően 12 órakor az áruház ismét megnyitotta kapuit a vásárlók előtt.

 

Információink szerint egy idős hölgy rosszul lett az Érdi Lidl áruházban ma délelőtt. A kiérkező mentők sajnos nem tudták újraéleszteni, emiatt az áruház zárva van, délután nyithat újra.

Közzétette: ÉrdMost.hu – 2021. február 5., péntek

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email