22_03_29_erdmost_nincskep

Innovatív szakkörrel a jövőre készülve

22_03_29_erdmost_nincskep

Innovatív szakkörrel a jövőre készülve

Bár önkéntes, a húsz kiválasztott diák nagy örömmel járt a Bolyai János Általános Iskola 2020 januárjában kezdődő robotika szakkörére, mely novemberben egyelőre véget ért, de a tervek szerint kibővülve folytatódhat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A reál tárgyakkal kiemelten foglalkozó Bolyaiban a robotika szakkörön résztvevő diákok a programozás rejtelmeibe is betekinthettek, ráadásul játékos formában, hiszen külöböző Lego-robotokat fejleszthettek, emellett pedig saját logikájukat és problémamegoldó készségüket is javíthatták.

A robotika szakkör első ütemében ugyan húsz kiválasztott, emelt szintű matematikát tanuló, 10-13 év közötti diák vehetett részt, a szakkörvezető Barnetné Gárdonyi Rozália azt reméli, lesz mód rá, hogy folytassák, de azt már a célcsoport kiszélesítésével tennék meg, hiszen a robotika szakkör által a diákok olyan tudást szerezhetnek, amely később a munkájukká vagy hobbijukká válhat.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email