22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: érdi játékost igazolt a Budaörs

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: érdi játékost igazolt a Budaörs

A Merkantil Bank Liga NB II harmadik helyén telelő Budaörs hivatalos honlapján számolt be róla, hogy leigazolta a Monor érdi nevelésű balhátvédjét, Pintér Dominikot.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A 26 éves játékos pályafutását az Érdi VSE-nél kezdte, majd megfordult többek között a Honvéd és az FTC utánpótlásában is.

A felnőttek között a 2013/14-es idényben mutatkozott be az FTC NB III-as együttesében, majd Soroksáron a másodosztályban, Diósdon pedig ismét a harmadosztályban fejlődhetett. Ezt követően egy szezon erejéig játszott Szigetszentmiklóson, a legutóbbi három és fél idényt pedig Monoron töltötte, tavaly óta a nagypályás labdarúgás mellett pedig a 5 Stars Érdi VSE futsalosa is.

Érdekesség, hogy a Budaörs jelenlegi csapatkapitánya, Sajbán Miklós korábban csapattársa volt az Érdi VSE-ben Pintér Dominiknak.

„Pintér Dominik hiányposztra érkezett, mivel Zeke Márió Budafokon folytatja, míg az ebben a pozícióban szintén bevethető Czár Richárdot hosszabb sérülés sújtotta ősszel. Dominik egy nagy munkabírású, jó felfogású játékos, aki beleillik az elképzeléseinkbe”

– mondta az új szerzeménnyel kapcsolatban a Budaörs vezetőedzője, Márkus Tibor a klub honlapjának.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email