22_03_29_erdmost_nincskep

Belakták a Batthyány iskolát

22_03_29_erdmost_nincskep

Belakták a Batthyány iskolát

December 7-én költözött be az új épületébe az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola apraja, s nagyja. Szinte az első naptól otthonosan mozognak a diákok és a pedagógusok az új iskolában, amely hamarosan középiskolai funkciókat is ellát majd.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kozma Zoltánné igazgató az Érd Médiacentrum megkeresésére közölte, hogy minden diáknak és pedagógusnak új asztala  van, azonban a szaktantermek bútorzata nincs még meg az új épületben, de ez nem annyira zavaró, mert a rendkívüli, járványügyi szabályok miatt amúgy sem vándorolhatnak egyik teremből a másikba a diákok. A Battyhányban 6 szakterem van, ebből leghamarabb az informatikai részleg nyithat meg. 

Hamarosan újra használható lesz a könyvtár is, ide is a bútorokat várják. Nagyon szép és impozáns lett az ebédlő, ahová 96 fő részére megérkeztek a bútorok, és az új házirendnek köszönhetően zavartalanul étkezhetnek a diákok. A végleges táblák érkezésére is várnak még, azt remélik, mihamarabb megérkeznek az intézménybe, várhatóan február első napjaiban. 

Elkészült azonban az aula, ahol színpad is helyet kapott és a kisebb-nagyobb iskolai rendezvények megtarthatóak lesznek. 

Kozma Zoltánné beszámolt arról is, hogy a mindennapos testnevelést is gördülékenyen tudják folytatni, mivel a tornacsarnok továbbra is zavartalanul az iskola rendelkezésre áll. A sportpályák is készülnek, később azok is rendelkezésre állnak majd. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email