furdo_koronafurt_gsv

Online lakossági fórum a Fürdő utcáról

Változhat a közlekedés a Fürdő utcában, a tervek szerint ugyanis a Tárnoki úttól a Koronafürt utcáig egyirányúsítanának, onnantól viszont – elsősorban a kemping és a park miatt – kétirányú maradna – számolt be róla az érintett terület egyik önkormányzati képviselője, Andrasek Mónika az Érd Tv-nek.

A képviselő kifejtette, az elképzeléseket természetesen a lakossággal is egyeztetnék. „Engem megkeresett egy lakos, hogy a Tárnoki út és a Fürdő utca találkozásánál nagyon veszélyes a kihajtás. Hiába raktak be oda egy tükröt, sokszor beláthatatlan. Ha a nap erősebben süt, gyakorlatilag elvakítja” – fogalmazott Andrasek Mónika az Érd Tv-nek.

„Sokkal biztonságosabb lenne, ha egyirányúsítanánk és lecsökkentenénk a baleseteket”

– hangsúlyozta.

A képviselő kiemelte azt is, a lakosság bevonására azért van szükség, mert „ez róluk szól.”

Arról is beszélt, hogy a Fürdő utca forgalmával kapcsolatos változásokról már 2018-ban készült egy terv, melyet elővettek és február 4-én, 18 órakor egy online fórumon mutatja be a lakosságnak az érintett terület két képviselője, Andrasek Mónika és Szűcs Gábor alpolgármester.

Andrasek Mónika megjegyezte azt is, a megengedett sebességnél gyorsabban közlekedőkkel szemben is fellépnének. Elméleti szinten felmerült, hogy a kétirányú szakaszon fekvőrendőröket telepítenének a forgalom lassítása érdekében.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email