22_03_29_erdmost_nincskep

Négymilliót ért a segítségünk

22_03_29_erdmost_nincskep

Négymilliót ért a segítségünk

3,8 millió forinttal támogattunk a Civil Licit facebook-oldalon keresztül hét helyi szervezetet az elmúlt esztendőben. A szervezők februárban folytatják a munkát, segítenek abban, hogy a felajánlások, no meg a vevők segítségével anyagi forráshoz jusson valamelyik segítő szervezet.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Civil Licit érdi szervezetek tevékenységét segíti: az adminisztrátorok jóváhagyását követően bárki a csoportban árverésre bocsáthat valamilyen általa tulajdonolt terméket vagy szolgáltatást. Csakhogy a vevő nem az eladónak fizeti meg a vételárat, hanem az adott hónapban kiválasztott szervezet számlaszámára utalja. 

A csoport márciusban indult, és hét szervezetet támogatott tavaly, összesen 3,8 millió forint forint értékben. Decemberben az Életfa Csoport Egyesület 1 565 000 forint, novemberben a Babagenetika Egyesület 258 400 forint, októberben az Érdi Környezetvédő és Városszépítő Egyesület 135 650 forint, júliusban a Szikra Tehetséggondozó Egyesület 276 000 forint, júniusban a Sirius 302 100 forint, májusban a TündérPakk Közhasznú Alapítvány 341 900 forint, március-április hónapokban az Érd és Térsége Mentőszolgálatáért Alapítvány 923 700 forint támogatást gyűjtött az oldal segítségével. 

Hogy melyik lesz a következő egyesület, alapítvány, melynek javára felkínálhatunk tárgyakat, szolgáltatásokat, és milyen célra fordítják majd a befolyt összeget, az februárban megtudhatjuk. 

Bővebb információt itt olvashatnak az akcióról.

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email