22_03_29_erdmost_nincskep

„Most minden forint számít”

22_03_29_erdmost_nincskep

„Most minden forint számít”

Még 2020 decemberében történt, hogy leégett Tóth István és Ildikó, a Fészek Gyermekvédő Egyesület nevelőszülői családjának budaörsi családi háza. Azóta próbálják rendbe hozni az ingatlant, de ehhez a lakosság segítségét is kérik.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nyitrai-Hell Szilvia, a Fészek Gyermekvédő Egyesület titkára az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című műsorában a családról elmondta, régóta ismeri őket, hiszen Tóth István és Ildikó 2010 óta nevelőszülői az egyesületnek. Ez idő alatt pedig több mint tíz gyermeket neveltek. Köztük olyan gyerekeket, akiknek csak ideiglenesen volt szükségük segítségre.

„Szeretetet, biztonságot és nagyon sok önzetlenséget mutattak idáig és végtelenül jó emberek, akiket régóta ismerünk, de most bajba kerültek”

– mondta a Tóth családról Nyitrai-Hell Szilvia.

A decemberi eset kapcsán elmondta, a katasztrófavédelem megállapította, hogy a ház elektromos tűz miatt égett le. Az emelet és a tetőtér teljesen kiégett és bár volt biztosításuk, az eddigi másfél hónapban csak egymillió forintot kaptak a munkálatok megkezdésére.

„Bízunk abban, hogy a biztosító nem elmarasztalni fogja őket és a kifogásokat keresi, de másfél hónap távlatából is ott tartunk, hogy egymillió forintot utalt a biztosító a munkálatok megkezdésére”

– fogalmazott a Fészek Gyermekvédő Egyesület titkára, aki elmondta, ami a családi házban még ép maradt, már az is kezd tönkremenni, mert egyelőre nem tudtak tetőt építeni az ingatlanra, de már mostanáig is több minden tönkrement.

Épp ezért Nyitrai-Hell Szilvia azt kéri, hogy aki tudja, támogassa a családot a továbblépésben, újrakezdésben egy akkora összeggel, melyet saját pénztárcánk is kibír, akár egy mozi- vagy színházjegy árával is.

„Istvánéknak most minden forint számít, hogy az alapanyagokat meg tudják vásárolni, ehhez kérjük a segítséget”

– mondta.


Aki segíteni szeretne itt teheti meg:
Bankszámla tulajdonosa: Tóth István
Bankszámlaszám (OTP Bank): 11773425-82645076
Közlemény: Adomány
Ha pedig bárkinek kérdése van, keresse bizalommal Nyitrai-Hell Szilviát a következő elérhetőségek egyikén: 0670/3826486, hellsz@feszekegyesulet.hu.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email