22_03_29_erdmost_nincskep

Nincsen csapdaveszély a Beliczay-szigeten

22_03_29_erdmost_nincskep

Nincsen csapdaveszély a Beliczay-szigeten

Csapdaveszélyre figyelmeztető táblát helyeztek ki a Beliczay-szigeten. A kutyatulajdonosokat megnyugtatta a polgármester, hiszen nincsen ok az aggodalomra. A figyelmeztetés ellenére ugyanis nincsenek csapdák a területen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

A Sirius Állat- és Természetvédelmi alapítvány közösségi oldalán jelent meg az információ, amely szerint Érd-Ófalu, Duna-parti részén csapdákat helyezett ki a vadásztársaság. Ennek tükrében arra kérték az arra járókat, hogy vigyázzanak a kutyáikra, póráz nélkül ugyanis tilos sétáltatni az ebeket. Figyelmeztetésként táblákat is kihelyeztek a területen. 

A közösségi oldalon sokan felháborodtak, többen is úgy vélik, hogy az ilyen csapdák kihelyezése nem legális, ezeket használni nem lehet. 

Csőzik László polgármester a Facebookon tett bejegyzésében így reagált a lakossági észrevételekre:

„A Beliczay-szigeten elhelyezett csapdás plakátok ügyében megkerestem a helyi Benta Völgye Vadásztársaság alkalmazottját. A hivatkozott csapdákat még nem helyezték ki, abban maradtunk, hogy ezt mellőzik is. A plakátokat is eltávolítják majd a napokban. Ne feledjük azonban, a kutyusokat a külterületen ettől függetlenül nem szabad elengedni, csak pórázon szabad sétáltatni!”

A Beliczay-szigeten elhelyezett csapdás plakátok ügyében megkerestem a helyi Benta Völgye Vadásztársaság…

Közzétette: Csőzik László – 2021. január 2., szombat

 

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email