22_03_29_erdmost_nincskep

BÚÉK, Érd!

22_03_29_erdmost_nincskep

BÚÉK, Érd!

Csőzik László polgármester újévi köszöntője:

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Drámai évet zárunk. Több, előre nem látott csapás tette ilyenné. A járvány, a rengeteg halálos áldozattal és a betegség maradandó következményeivel, kis- és nagycsaládok ezreit csonkította meg szerte az országban. A gazdasági válság, sok vállalkozás küszködése és bedőlése, a növekvő munkanélküliség és társadalmi egyenlőtlenség tetézte a bajt. És mindezekre rakódott az emberek biztonságérzetének, lelki, mentális egészségének súlyos megrendülése.

Örülhetünk, hogy a drámának ez az idei felvonása most véget ér. És reménykedhetünk, hogy egyre több, az európai hatóságok által ellenőrzött, engedélyezett vakcina érkezésével és – ha végre tényleg beindul – az oltási kampánnyal vidámabb lesz a következő felvonás.

Érd jól állt minden csapást, mintaszerű volt az összefogás, igazi közösséggé vált a városunk. Sőt: olyan családdá, amelyik odafigyel a nehezebb sorú tagjaira.

Büszke vagyok rá, hogy érdi lehetek, és nagyon hálás, hogy egy családhoz tartozunk!

Kívánok minden kedves családtagomnak, Érd aprajának és nagyjának sokkal, de sokkal örömtelibb új esztendőt! Ahogy a népszokás tartja: szilveszterkor tárjunk szélesre minden ajtót, hogy kimehessen az óév minden búja és baja, és bejöjjön a frissebb, egészségesebb újév.

Derűs szilvesztert és boldog új évet!”

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email