22_03_29_erdmost_nincskep

“Az érdiek példát mutattak az országnak”

22_03_29_erdmost_nincskep

“Az érdiek példát mutattak az országnak”

Az idei karácsony más mint a többi, de ennyi önzetlenséget, jó szándékot, adakozást és segítőkészséget régóta nem tapasztalhattunk. Az érdiek példát mutattak az országnak - írja karácsonyi köszöntőjében Csőzik László.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Érd polgármestere közösségi oldalára feltöltött videójában arról beszélt, a karácsony legszebb ünnepünk, hiszen ekkor ünnepeljük legfőbb kincsünket, a szeretetet, melyből bármennyit adunk, annál több lesz belőle. “A szeretet nem szűnik meg soha” – idézi Pál apostolt.

“A karácsony attól is a legszebb, hogy egyetemes ünnep. Hívők és a vallástalanok is megülik a világ minden táján. Van, aki Jézus születését, van, aki a fény diadalát köszönti. De mindenki azokra gondol ilyenkor, akiket a legjobban szeret. Aki teheti, maga köré gyűjti a családját, és együtt örülnek a közös pillanatoknak, a gyerekek önfeledt nevetésének és az ajándékok láttán felcsillanó szemének.”

Az idei karácsony azonban más, mint a korábbiak, hiszen régóta nem volt példa rá, hogy ilyen sokan távol legyenek azoktól, akikhez a legközelebb állnak.

“És mégis: ennyi önzetlenséget, jó szándékot, adakozást és segítőkészséget sem tapasztalhattunk régóta. Az érdiek már tavasszal és most télen s példát mutattak az országnak. Mérhetetlenül sok felajánlás, adomány és dolgos kéz járult hozzá ahhoz, hogy a nélkülözők, az idősek, a betegek és magányosak is megérezzenek valamit az ünnepből.

A Szociális Gondozó Központ, az önkormányzat, a civil szervezetek, kisebb és nagyobb cégek és nagylelkű magánemberek is számolatlanul adtak. Az adománynál is fontosabb volt, hogy a járvány leküzdésében mindenki összefogott. Érd soha nem volt még ilyen egységes, mint ma!” – hangsúlyozta a polgármester, aki vallja, hogy a nehéz idők után hamarosan a “fény úrrá lesz a sötétségen”.

“A szeretet, a gondoskodás és az együttérzés legyőz minden akadályt.”

Kívánom, hogy ezt hozza el a karácsony Érd valamennyi portájára. Találjanak sok szeretetet, boldogságot, figyelmet az ünnepek alatt, és tartalékoljanak belőle a hétköznapokra is. Békés, áldott és egészséges karácsonyt kívánok az érdieknek és szeretteiknek!” – zárja sorait.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email