22_03_29_erdmost_nincskep

Szabolcsi gyerekeket támogatnak az érdi csodatevők

22_03_29_erdmost_nincskep

Szabolcsi gyerekeket támogatnak az érdi csodatevők

Több tonna élelmiszert és játékot visznek a hétvégén az érdi csodatevők Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe. Egy nagyobb baráti társaság néhány évvel ezelőtt döntött úgy, hogy felkarol néhány szabolcsi családot és élelmiszerrel, valamint játékokkal segít szebbé tenni az ünnepüket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Balogh Zoltán, érdi ingatlaniroda tulajdonos a barátaival és a családjával 2017 óta személyesen keresik fel azokat a Napkor és környékén élő mélyszegénységben élő családokat, ahol az ő segítségükkel kerülhet az ünnepkor vacsora az asztalra és ajándék a gyerekeknek a fa alá. Az anyósa a Napkori Karitász csoport vezetője ugyanis, ő áll kapcsolatban azokkal a rászorulókkal, akiknek az érdiek tartós élelmiszereket és játékokat visznek. 

A kezdeményezés egy baráti társaságból indult, ehhez csatlakoztak azután egyre többen, akik liszttel, cukorral, konzervvel segítenek a szabolcsi családokon. 

Az érdi csodatevők idén 40 családnak visznek télre elegendő ételt, és mintegy 60 gyermeknek ajándékot. A gyerekek a kívánságokat a mikulásnak juttatták el, így a Kiss Szenczy Adrienn, Kiss Zoltán, Korpás Attila és Singh Harminder által megvásárolt személyre szóló ajándékokat is megkapják a hétvégén a gyermekek.  

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email