22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi vállalkozó tiszteletére alapított szakmai életműdíjat fia

22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi vállalkozó tiszteletére alapított szakmai életműdíjat fia

A darus szakmában dolgozó hazai vállalkozókat köszönti a Borsos Imre, alias „Darus Bajszi” ihlette életműdíj. Az elismerést fia, Dávid találta ki idén tavasszal, annak apropóján, hogy édesapja 50 éve él Érden, ebből az utóbbi 46 évet az építőiparban, daruzással töltötte.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Nagyon sok hasonló vállalkozást látok a saját szakmánkban, ahol lassan a második generáció lép a nagy elődök nyomdokába. Ezért szerettem volna egy olyan elismerést létrehozni, ami azoknak szól, akik tisztességgel, becsülettel, példás vállalkozói magatartással küzdöttek végig hosszú évtizedeket ebben az iparágban. Régóta érlelődött bennem a gondolat, végül idén tavasszal – a születésnapján- adtam át az első sorszámozott díjat apunak – egyfajta gesztusként.” – mondta el az Érdi Újságnak Borsos Dávid. 

Az emléklappal és serleggel együtt járó elismerés következő díjazottja pedig a szegedi Sinkovits Lajos lett, aki kiemelkedő szakmai rutinjával, fiatalos lendületével és precíz hozzáállásával érdemelte ki az elismerést – tudtuk meg az alapítótól. 


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email