22_03_29_erdmost_nincskep

Már az új házban tudnak karácsonyozni

22_03_29_erdmost_nincskep

Már az új házban tudnak karácsonyozni

Egy évvel azután, hogy az országos sajtóból is megismerhették az érdi négy gyermekes édesanya, Szilvia történetét, akit akkor még a kilakoltatás fenyegetett, az ország összefogásának és a Gyermekétkeztetési Alapítványnak hála idén már új, összkomfortos otthonukban ünnepelhetnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szilvia egyedül maradt négy gyermekkel, akik között a legkisebb még csak 2 éves múlt akkor, tehát dolgozni még nem tudott, de közben tartásdíjat sem kapott. Az anya egyre jobban eladósodott, ami nemcsak azzal fenyegetett, hogy kilakoltatják, de ezzel együtt azzal is, hogy elveszik tőle gyermekeit.

Ügyét felkarolta a Femina.hu és olvasói, a Gyermekétkeztetési Alapítványon keresztül, akiknek az eredeti célja az volt, hogy egy aggregátort tudjanak venni. Ennek az ára, 900 ezer forint egy órán belül meg is érkezett, egy férfi egy összegben átutalta az összeget. De jött a többi adomány, és a legszebb az volt, hogy főleg 2-10 ezer forintos, kis összegekből állt össze a végleges, 25 millió forint – derül ki a Femina.hu riportjából.

Az egész ország összefogott, így a régi romos, fűtés, áram és meleg víz nélküli ház helyett most már új, összkomfortos otthonukban várhatják Szilviék a karácsonyt. Bár lehet, az nekik idén egy kicsit korábban jött el.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email