22_03_29_erdmost_nincskep

Virilistáit szeretné köszönteni Érd

22_03_29_erdmost_nincskep

Virilistáit szeretné köszönteni Érd

Az Érd és Környéke Ipartestület az önkormányzattal közösen a helyi vállalkozások elismerésére hagyományt kíván teremteni „Érd Város Legjei” címmel. Tavasszal egy ünnepélyes vállalkozói esten szeretnék köszönteni a legjobbakat. Egyúttal keressük a legfiatalabb és legnépszerűbb érdi vállalkozókat!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd és Környéke Ipartestület eredetileg a makro- és kisvállalkozók segítésére jött létre, de az utóbbi években már egyre inkább nyitnak a nagyobb vállalkozások felé is. Jelenleg Érden több mint 7000 vállalkozás működik, közülük szeretnék megtalálni a legeket. 

A virilista hagyományt 1996-ban, az országban elsőként Sopronban élesztette újjá a Kereskedelmi és Iparkamara, így kívánta megköszönni a legnagyobb adózóknak, hogy kiemelkedően veszik ki részüket a közterhek viseléséből. A hagyomány azóta is virul, és városunkban is rendszeresen köszöntik a helyi vállalkozókat, akik igaz; többnyire kis- és középvállalkozók, de nagyban hozzájárulnak Érd bevételeihez azzal, hogy helyben vállalkoznak. 

Csóli Csaba, az Érd és Környéke Ipartestület ügyvezető igazgatója az ÉrdMostnak elmondta, szeretnék jutalmazni „Érd Város legnagyobb adófizető kis- és középvállalkozását, a legnagyobb adófizető egyéni vállalkozót, a legtöbb alkalmazottat foglalkoztató vállalkozást, valamint Érd Város legrégebben működő vállalkozását is. Ezeket a cégeket a rendelkezésre álló adatok alapján be tudják azonosítani, de kérik a helyi közösség segítségét is, hogy megtalálják Érd legfiatalabb cégvezetőjét és a lakosság által legjobban szeretett vállalkozást is.

Ez utóbbiakban az Érd Médiacentrum vállalt segítséget, ugyanis az ÉrdMost Facebook oldalán szavazást teszünk közzé, ahol az érdiek szavazhatnak a legkedveltebb vállalkozásra, valamint kérjük, hogy jelentkezzenek a fiatal vállalkozók a szerkesztoseg@erdmediacentrum.hu címen, hogy közösen megtaláljuk „Érd Város Legjeit”!

SZAVAZNI DECEMBER 15-E ÉJFÉLIG LEHET!


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email