22_03_29_erdmost_nincskep

Újabb pozitív esetek az idősotthonban, rendkívüli szünet egyes óvodákban

22_03_29_erdmost_nincskep

Újabb pozitív esetek az idősotthonban, rendkívüli szünet egyes óvodákban

Folyamatosan tesztelik az érdi intézmények dolgozóit. Négy lakó koronavírustesztje lett pozitív az idősotthonban, és több óvodában is elrendeltek a héten karantént. A két városi bölcsődében minden dolgozó tesztje negatív lett - tájékoztatott az önkormányzat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Folyamatosan tesztelik az érdi városi intézményeket – adta hírül közösségi oldalán Érd Megyei Jogú Város önkormányzata.

A Pöttöm Sziget Bölcsődében és az Apró Falva Bölcsődében minden dolgozó tesztje negatív lett a héten. A Topoly utcai Időseket Ellátó Bentlakásos Intézményben a múlt heti esetek után  újabb négy lakó eredménye lett pozitív. Elkülönítették őket, és a fokozott biztonsági előírások betartásával gondozzák és ápolják őket.  A gondozók között egy pozitív teszteredmény lett. Az idősotthon lakói számára emelt adagban C- és D-vitamint, továbbá gyümölcsöket biztosít az önkormányzat, és fokozottan odafigyelnek rájuk.

Az érdi óvodák több csoportjában rendeltek el a héten karantént, koronavírus-megbetegedés miatt.

A Szivárvány Óvoda  Méhecske csoportja november 27-étől újra működik, de az Őzike csoportban 2-ától 11- éig rendkívüli szünet van. A Tusculanumi óvodában a Maci és a Nyuszi csoport november 27-étől újra működik. A Fácán óvoda Csalogány csoportjában december 2-ától 12-éig rendkívüli szünet van. A Kutyavári óvoda Bagoly és Csiga-Biga csoportjában november 25-étől december 4-ig szünetel a nevelés, míg a Süni, a Maci és a Róka csoportban december 2-ától 12-éig.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email