22_03_29_erdmost_nincskep

Meghosszabbítják a szakorvosi javaslatokat

22_03_29_erdmost_nincskep

Meghosszabbítják a szakorvosi javaslatokat

A veszélyhelyzet időtartama alatt lejáró szakorvosi javaslatok a veszélyhelyzet megszűnését követő 90 napig, a gyógyászati segédeszközök veszélyhelyzet alatt lejáró kölcsönzési ideje, valamint a vények beváltási határideje pedig a veszélyhelyzet megszűnését követő 30. napig maradnak érvényesek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A sikeres tavaszi védekezéshez hasonlóan a magyar lakosság egészségének védelme, a további súlyos tünetekkel járó, illetve halálozást okozó megbetegedések számának csökkentése, és annak biztosítása érdekében, hogy a járvány ideje alatt is minden magyar állampolgár a lehető legmagasabb színvonalú egészségügyi ellátásban részesüljön, a kormány döntése alapján a veszélyhelyzet időtartama alatt lejáró szakorvosi javaslatok érvényesek maradnak a veszélyhelyzet megszűnését követő 90 napig – jelentette be közleményében az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

A gyógyászati segédeszközök veszélyhelyzet alatt lejáró kölcsönzési ideje, valamint a vények beváltási határideje pedig továbbra is a veszélyhelyzet megszűnését követő 30. napig hosszabbodik meg. A háziorvos az egészségügyi dokumentációban rögzíti, ha a veszélyhelyzetre tekintettel ideiglenesen meghosszabbította a szakorvosi javaslatot.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email