22_03_29_erdmost_nincskep

Már csak pár kívánság maradt teljesítetlenül

22_03_29_erdmost_nincskep

Már csak pár kívánság maradt teljesítetlenül

Alig egy hete, hogy felkerültek a Jézuska Járat honlapjára azok a kívánságok, amelyeket 100 hátrányos helyzetű, érdi gyermektől gyűjtött össze a Szociális Gondozó Központ, a kívánságok zömét már be is vállalta egy-egy "angyal".

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„A gyermeknek akkor van igazán boldog karácsonya, ha a csoda megvalósul, mégis ez nagyon sok gyermek életéből kimarad, főleg most, ebben a járványügyi helyzetben. Pedig minden gyermeknek jár a karácsony csodája” – vallja Petrus Márti, Érden élő coach, blogger, író, édesanya, a Jézuska Járat megálmodója és létrehozója.

A kezdeményezés különlegessége, hogy minden gyermek személyes, saját kívánságait valósítják meg az akcióban részt vevő „angyalok”. A kívánságlista alapján idén a hátrányos helyzetű érdi gyermekek többsége játékra, babára, legóra, meleg, téli ruhaneműre vágyik. Százból kilencvennek már teljesült is az álma, hiszen a kívánságait vállalták a jelentkezők. A cikk írásakor még tíz olyan álom van, amelyek még keresik a gazdájukat, azt, aki vállalná a teljesítésüket.

Ha ön is szeretné elhozni a karácsony csodáját egy gyermek számára, ebből a kívánságlistából tudja kiválasztani azt, amelyiket szeretné teljesíteni. A becsomagolt ajándékokat – a csomagoláson feltüntetve a gyermek „sorszámát” – december 14-éig kell leadni a Család- és Gyermekjóléti Központban (Rómer Flóris tér 1., nyitvatartás: hétfő, szerda, csütörtök: 8:00-17:00; kedd: 12:00-17:00, péntek: 8:00-12:00).

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email