22_03_29_erdmost_nincskep

Élő fenyők lehetnek később a város karácsonyfái

22_03_29_erdmost_nincskep

Élő fenyők lehetnek később a város karácsonyfái

A központi és a Bem téri körforgalomnál felállított karácsonyfa kapcsán sokan kérdezték, mért kell minden évben ilyen hatalmas fenyőket kivágni, miért nem lehet inkább ültetni egyet. Lehet és tervben is van - ez derül ki Csőzik László polgármester bejegyzéséből.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az idei karácsonyfák Kiss János és Király István felajánlásának köszönhetőek, a Bor és a Barackfa utcából, de a polgármester azt írta közösségi oldalán, hogy idén a szokásosnál is több felajánlás érkezett a város karácsonyfáira. Konkrétan annyi, hogy évekig, de lehet inkább egy teljes évtizedig nem kell aggódni azon, honnan lesz a városnak karácsonyfája. 

„Egyik szemem sír, a másik nevet, mert örülök a lelkesedésnek, de sajnálom a szép nagy fákat kivágatni”, folytatja Csőzik László. „Szeretném, ha a központi körforgalom átépítését követően, beültetett, élő fenyőfánk lehetne a központban. Rácz István professzor urat, aki a papi földek fásítását irányította dendrológusként, meg is kértem, hogy segítsen majd a megfelelő fenyőfafaj kiválasztásában és beszerzésében is. (A másik szokásos helyszínre, a Bem térre ez akár korábban is mehetne.)”

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email