22_03_29_erdmost_nincskep

Hét szív dobbanása

22_03_29_erdmost_nincskep

Hét szív dobbanása

Lázár Ervin mesedélutánt és beszélgetést tartanak csütörtökön délután és este Budapesten, a Bartók Béla út hét pontján színművészek, köztük az érdi Fejes Rita, közreműködésével.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az esemény egyik szervezője, Pintér Bori azt mondja, rendkívül hálás azért, hogy ennyi színész első szóra az esemény mellé állt. Felolvasást vállalt többek között Cserna Antal, Fejes Rita, Huzella Júlia, Kerekes Jószef, Lux Ádám, Szalai Kriszta és Szekeres Adrien is. 

Az eseményre mindenkit szívesen várnak, akár ismeri már Lázár Ervin meséit, akár csak most szeretne megismerkedni velük. A felolvasások után a BÉLA- Bár, Étterem, Lakás, Arborétumban az előadóművészekkel Fábián Laci és Pintér Bori beszélget a Lázár Ervin mesékről, a Kis Présházban pedig 17 órakor Molnár T. Eszter író és Kovács Eszter, a Pagony főszerkesztője fog ugyanígy tenni.

A felolvasott mesék között, ugyanúgy, ahogy az életműben, lesznek kisebbeknek és nagyobbaknak vagy akár egészen nagyoknak valók. Részletes információk az esemény közösségi oldalán találhatóak.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email