22_03_29_erdmost_nincskep

Foci MK: nem tudott kiállni az Érdi VSE, továbbment a Kazincbarcika

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci MK: nem tudott kiállni az Érdi VSE, továbbment a Kazincbarcika

Eredetileg október 28-án a MOL Magyar Kupa hetedik fordulójában az NB II-es Kazincbarcika ellen lépett volna pályára az Érdi VSE NB III-as együttese. A találkozóra a nagyszámú koronavírusos megbetegedések miatt az érdiek nem tudnak kiállni, így a borsodiak 3–0-s végeredménnyel jutottak tovább.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint korábban beszámoltunk róla, az október 12-i héten az Érdi VSE két koronavírus-gyanús játékosának is pozitív lett a PCR-tesztje, amely után a csapat karanténba vonult, de rajtuk kívül számos játékos a fertőzés tüneteit mutatta, s közülük többen pozitív tesztet produkáltak.

A vasárnapi kötelező PCR-teszt során összesen tizennégy játékos tesztje mutatta ki a koronavírus-fertőzést, míg egy minta még kiértékelésre vár. A Kolorcity Kazincbarcika SC az Érdi VSE többszöri kérése ellenére nem fogadta el a halasztási kérelmet.

A kialakult helyzet miatt az Érdi VSE ezért nem tud kiállni a Kolorcity Kazincbarcika elleni MOL Magyar Kupa mérkőzésre, így a borsodiak 3–0-s végeredménnyel jutottak a következő fordulóba.

Az Érdi VSE egyúttal tájékoztatja a szurkolóinkat arról is, hogy a november elsejére kiírt VLS Veszprém elleni mérkőzést az ellenfél hozzájárulásával elhalasztották.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email