varosliget1_201023

Megnyitott az érdi városliget

Október 23-án reggel birtokba vehették az érdiek az érdi városligetet. A sportpályák, illetve a vízibiciklik ezen a hétvégén térítésmentesen használhatók. A játszótér, a futópálya, illetve a többi létesítmény, melegedő, mosdó, étel- és italautomaták várják a látogatókat.

Kosár-, foci- és teniszpálya (illetve a nyári időszakban működő strandröplabdapálya), futókör, biciklizésre és görkorcsolyázásra alkalmas, burkolt utak, sétányok, padok és kiülők, vízibicikli, no meg a piciknek és nagyobbaknak egyaránt jó szórakozást nyújtó játszótér várja a gyerekeket és felnőtteket a Sárd utca és a Tétényi út által határolt, hatalmas parkban, ami péntek reggel nyitotta meg kapuit.

Az akadálymentesített parkban, a játszótér szomszédságában még egy melegedőt is létesítettek, mosdókkal, öltözőkkel (ez utóbbit térítés ellenében vehetik majd igénybe a sportolni vágyók), és még étel- és italauhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgatákat is elhelyeztek az asztalok mellett. Így ebben a hűvös őszi időben van hol átmelegedni, pihenni a sok szaladgálás, sportolás után.

A városliget reggel nyolctól délután hat óráig várja a látogatókat az őszi-téli szezonban. Az autót a kapun kívül létesített parkolóban hagyhatjuk, a kerékpárt a kapun belül is letehetjük.

Ezen a hétvégén minden sportpálya, illetve a vízibicikli használata is ingyenes, hétfőtől azonban ezek használatáért fizetni kell. Természetesen belépődíj nincs a parkba, aki sétálni, játszóterezni, futni, kerékpározni szeretne, az ezt térítésmentesen megteheti. 

 

További cikkeink

További cikkeink

Meghibásodás történt az ivóvízhálózatban Érden, a Sóskúti úton május 25-én, a kora délutáni órákban, amely miatt az érintett területen és környékén akadozhat vagy szünetelhet

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email