22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogramajánló – 10.23-25.

22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogramajánló – 10.23-25.

Elhalasztották az ÉRD női kézilabda csapatának október 25-ére kiírt Szombathelyi KKA elleni mérkőzését, ahogy az Érdi VSE NB III-as labdarúgói sem játszanak hétvégén. A VMG DSE kosárlabdázóinak és a BHSE-Érd vízilabdázóinak sem lesz bajnokija, de így is hét sportág képviselői szerepelnek a palettán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

RÖPLABDA

Veszprémben szerezheti meg második sikerét a Delta RSE Érd. A női röplabda NB II Nyugat A-csoportjának negyedik körében a tabellán ötödik Veszprémi Egyetemi SC vendégeként lép pályára a negyedik helyezett Delta. Dömötör-Mátrai Beáta lányai október 25-én, 16 órától lépnek pályára a Királynék városában.

Női röplabda NB II Nyugat A-csoport, 4. forduló
10.25., 16.00:
Veszprémi Egyetemi SC-Delta RSE Érd

JÉGKORONG

Már a negyedik mérkőzését vívja a Kárpáti Farkasok U14-es korosztálya az A2-es bajnokságban október 24-én, szombaton, amikor 12.20-tól az Újpesti Jégcsarnokban játszik az UTE-vel. Az U12-esek legerősebb divíziójában, a kék bajnokságban a Farkasok vasárnap 10.45-től ugyancsak Újpesten vendégeskednek, amikor a Sportország SC-vel vívnak meg, míg a sárga bajnokságban érdekelt egyik csapat, a Kárpáti Farkasok Fehér október 25-én, 11.15-től szintén az Újpesti TE-vel játszik, de az Érdi Jégcsarnokban.

Az U12-esekhez hasonlóan a szupermini, azaz U8-as korosztály is hazai jégen játszik, hiszen a sárga bajnokság aktuális fordulóját a Kárpáti Farkasok rendezi a Jégkert SE, az FTC-Telekom és a Kanadai Magyar Hokiklub részvételével.

U14, A2-es bajnokság
10.24., 12.20:
UTE-Kárpáti Farkasok
U12, kék bajnokság
10.25., 10.45:
Sportország SC-Kárpáti Farkasok
U12, sárga bajnokság
10.25., 11.15:
Kárpáti Farkasok Fehér-UTE
U8, Szupermini sárga bajnokság, 10.25.
13.15:
Kárpáti Farkasok-Jégkert SE; FTC-Telekom-KMH
13.35: Kárpáti Farkasok-FTC-Telekom; Jégkert SE-KMH
14.10: FTC-Telekom-Jégkert SE; Kárpáti Farkasok-KMH
14.30: Kárpáti Farkasok-Jégkert SE; KMH-FTC-Telekom

BIRKÓZÁS

Az Érdi Spartacus SC várhatóan hat versenyzővel méreti meg magát a szigetszentmiklósi rendezésű Budapest-Pest megyei régiós szabadfogású versenyen, ahol a diák egyes korosztály birkózói lépnek szőnyegre.

TOLLASLABDA

Először nevezett a tollaslabdázók csapatbajnokságára az Érdi VSE. Az egyesület szakosztályának nyolc versenyzője indul el az október 24-én, Veszprémben rendezendő harmadosztályú csb-n, ahol a házigazda Veszprémi TE 2.-vel, a MAFC 2.-vel és a Talentum SE 2.-vel vívnak mérkőzéseket minden kategóriában. A csapatbajnokságban idén három fordulót rendeznek, a mostani után a következőre március 6-án, a harmadikra pedig március 20-án kerül sor. Az Érdi VSE célja pedig, hogy kivívja a feljutást a másodosztályba.

BASEBALL

Eldőlhet a bronzérem sorsa. Október 23-ára halasztották a férfi baseball NB I bronzcsatájának folytatását. Az Érdi Baseball és Softball Team SE együttese a Budapest Red Wolves második csapata ellen vívott, az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcában hazai környezetben mindkét meccsét megnyerte, így ha az október 23-i, pestszentlőrinci dupla mérkőzés valamelyikét megnyeri, a dobogó legalsó fokára állhat. További esemény az egyesülettel kapcsolatban, hogy október 24-én ünnepélyes keretek között avatják fel a klub csarnokát, ahol télen is zavartalanul készülhetnek a sportolók.

Férfi baseball NB I, bronzpárharc, 3-4. mérkőzés
10.23., 11.00:
Budapest Red Wolves II-Érd
Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2-0 az Érd javára

LOVAGLÁS

Október 23. és 25. között Simonpusztán rendezik a díjugratók Pest megyei bajnokságát. Az eredetileg egy héttel korábban rendezett versenyt a Pest megyei Szövetség és a rendező az időjárásra való tekintettel elhalasztotta. A viadalon a nyílt kategóriában más megyék versenyzői is indulhatnak, de emellett rendeznek versenyt kezdő, amatőr, ifjúsági és felnőtt kategóriákban is, illetve csapatversenyre is sor kerül.

KORCSOLYA

Október 23-án és 24-én az Érdi Jégcsarnok ad otthont a Jégördög SE által rendezett 3. Jégördög Kupa mű- és szinkronkorcsolya-versenynek. Az esemény rendkívüli fontossággal bír a magyar mű- és szinkronkorcsolya utánpótlásnevelésben, hiszen a fiatalokat egyaránt buzdítja verseny- és tömegsportra.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email