22_03_29_erdmost_nincskep

Közösen állnak ki lakosaikért a Szabad Városok

22_03_29_erdmost_nincskep

Közösen állnak ki lakosaikért a Szabad Városok

"Szabad Városok közös kiállása" címmel online Facebook-konferenciát tart Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere szervezésében a Szabad Városok Szövetsége, Csőzik László részvételével, aki azt írja, közösen kell fellépniük a kormányzati büntetőpolitika ellen és kiharcolniuk az EU-s forrásokat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„A helyi közösségek, az önkormányzatok csak együtt lehetnek sikeresek. A kormányzati elvonások minden településen komoly gondot okoznak, nálunk a 2018 óta tartó ígérgetés ellenére sem érkeztek meg például az útfelújításra, miniszteri szinten megígért 70 milliárd forint, ami elegendő lenne a teljes érdi úthálózat aszfaltozásához.

Most a Szabad Városok Szövetsége közös kiállást szervez annak érdekében, hogy közösen lépjünk fel a kormányzati büntetőpolitika ellen és közösen harcoljuk ki az érdieket is jogosan megillető forrásokat. Hiszünk abban, hogy településeinket szabad, modern és európai városokká kell tenni és ezért mindenre készek vagyunk! Ezért fordulunk az Európai Unióhoz, hogy elegendő, közvetlen forrást biztosítson számunkra, azért, hogy terveinkből, koncepcióinkból valódi, jól megvalósult beruházások legyenek, amik kizárólag az érdiek mindennapjait könnyítenék, segítenék. Minden fórumon küzdünk az Érden és a többi településen élő ember szabadabb, európaibb, élhetőbb, minőségibb életéért!” – írja a polgármester közösségi oldalán.

Az eseményt a Facebook-oldalon tudja követni élőben október 17-én, szombaton 11 órától.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email