22_03_29_erdmost_nincskep

Korlátozott félfogadás a Polgármesteri Hivatalban

22_03_29_erdmost_nincskep

Korlátozott félfogadás a Polgármesteri Hivatalban

A vírusveszély miatt korlátozták az ügyfélfogadást a Polgármesteri Hivatalban: elsősorban írott formában fogadják a beadványokat, személyesen csak kivételesen indokolt esetben, telefonos egyeztetést követően kereshetjük fel a hivatalt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az új szabályozás szerint beadványainkat a portaszolgálatokon kihelyezett gyűjtőlábában helyezhetjük el, valamint elektronikus és postai úton juttathatjuk el a Polgármesteri Hivatalnak.

Az ügyfelek személyesen a hivatalt csak kivételesen indokolt esetben kereshetik fel. A személyes megjelenés előtt telefonon keresztül kell megkeresniük az ügyintézőt, aki  részletes tájékoztatást ad, és feltétlenül indokolt esetben időpontra hívja be az ügyfelet.

A Polgármesteri Hivatalt személyesen a Polgárok Házában működő ügyfélszolgálaton kereshetjük fel. Az Adócsoport, a Városrendészeti csoport, a Végrehajtási Csoport, a Főépítészi Csoport munkatársait ügyfélfogadási időben, telefonon előre egyeztetett időpontban, a Polgárok Házában működő ügyfélszolgálaton találjuk meg. Az anyakönyvvezetők telefonos előjegyzés alapján saját irodájukban fogadják az ügyfeleket. A Városfejlesztési és Városüzemeltetési Iroda munkatársai az irodán kialakított ügyfélfogadó pultnál fogadják az ügyfeleket. A Humán Iroda a Budai út 8. szám alatt látogatható.

Az ügyfelek a korlátozott ügyfélfogadáson kizárólag a szájat és az orrot eltakaró eszköz, orvosi maszk viselése, a másfél méter védőtávolság megtartása, valamint a bejáratoknál kihelyezett kézfertőtlenítő használata mellett vehetnek részt. A maszkot az épületben való tartózkodás teljes időtartama alatt viselniük kell.

A portaszolgálat munkatársainak a fentiekre figyelmeztetniük kell a beérkező ügyfelet. Amennyiben a fenti kötelezettségeknek az ügyfél felszólításra sem tesz eleget, a portaszolgálat munkatársa kikíséri az ügyfelet az épületből.

A részletes tájékoztatót itt olvashatják.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email