22_03_29_erdmost_nincskep

Bővült a MÁV app

22_03_29_erdmost_nincskep

Bővült a MÁV app

A MÁV mobilalkalmazás október elejétől újabb funkciókkal egészült ki. Bővült a megvásárolható vasúti bérletek köre, fizetésnél erősebb az ügyfélhitelesítés.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bővült a megvásárolható vasúti bérletek köre a dolgozó havi bérlettel, a tanuló havi bérlettel és félhavi változataikkal. A MÁV applikáció Bérletvásárlás menüpontjából a 30 napos bérleteken felül megváltható lesz a havi és a félhavi dolgozó, valamint a tanulóbérlet is a MÁV-START vonalaira.  Az alkalmazáson keresztül vásárolt bérletekre nem vehetők igénybe a mentejegyekre érvényes kedvezmények – olvasható a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság közleményében.

Október 2-ától Ausztria után már a Csehországba és Szlovákiába utazók is igénybe vehetik a START menetjegyeket, és azt akár néhány kattintással megvásárolhatják a MÁV mobilalkalmazással. 

Az új fejlesztéseknek köszönhetően erősebb lesz az ügyfélhitelesítés, amit az Európai Bank döntése nyomán december 31-ig kell megvalósítani az online fizetéseknél. Az erős ügyfélhitelesítés azt biztosítja, hogy bárhol is történik a vásárlás, illetve a bankolás, csak a kártya használatára jogosult személy, vagyis a kártyabirtokos hitelesíthesse a tranzakciót.

 

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email