22_03_29_erdmost_nincskep

November 5-ig jelentkezhetnek a Bursa Hungarica pályázatra a szociálisan rászoruló diákok

22_03_29_erdmost_nincskep

November 5-ig jelentkezhetnek a Bursa Hungarica pályázatra a szociálisan rászoruló diákok

November 5-ig jelentkezhetnek a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj-pályázatra a szociálisan rászoruló diákok. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma ismét meghirdette a Bursa Hungarica pályázatot a felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó vagy folytató fiatalok számára.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A pályázat célja az esélyteremtés, a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőfokú tanulmányainak támogatása. Az ösztöndíj olyan felsőoktatásban részt vevő hallgatóknak folyósítható, akik a települési önkormányzat területén állandó lakóhellyel rendelkeznek és teljes idejű (nappali tagozatos) képzésben vesznek részt felsőoktatási intézményben.

Az ösztöndíjrendszer kizárólag szociális rászorultság alapján, tanulmányi átlagtól függetlenül segíti a rászorulókat. A pályázatok benyújtására személyesen a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán (Polgárok Háza fsz. Érd, Alsó u. 3.) van lehetőség, postai úton Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal, Humán Iroda (levélcím: 2031 Pf.: 31.) címre kérik megküldeni.

A pályázati kiírás részletei ide kattintva érhetőek el!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email