22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: tisztes helytállás az Acélbikák vendégeként

22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: tisztes helytállás az Acélbikák vendégeként

Lejátszotta második mérkőzését a Kárpáti Farkasok 2020/21-es idényre létrejött U14-es korosztálya, amely az A2-es csoportban a Dunaújvárosi Acélbikák otthonában kapott ki 8–5-re.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az új idényre tovább bővült a Kárpáti Farkasok, amelynek U14-es korosztályú együttese a tavalyi U12-esből kiöregedők mellett több játékost is igazolt a nyáron. A nyitókörben, a Győr elleni vereség után is látható volt, kell még idő az érdieknek, hogy felvegyék az ellenfelek ritmusát, hiszen akkor tízgólos vereséget szenvedtek.

De már látni, hogy jó úton járnak a Farkasok, hiszen a második fordulóban a Dunaújvárosi Acélbikák ellen tisztességgel helyt álltak. Olyannyira, hogy az első harmadban Balázs Előd és Laczkó Balázs révén kétgólos előnyre is szert tettek, amely után szépített a Fejér megyei rivális, de Lázár Iván góljával megint kettő volt közte a 12. percben. A játékrész hajrája viszont a hazaiaknak sikerült jobban, akik 4–3-as előnnyel vonulhattak pihenőre.

Lendületük a második harmadban is megmaradt és 7–3-as vezetéssel érkeztek a záró húsz percre. Ebben a periódusban Balázs Csaba és Somhegyi Martin révén visszajött kettőre a Kárpáti Farkasok (7–5), de öt perccel a vége előtt az Acélbikák alakította ki a 8–5-ös végeredményt.

U14, A2-es bajnokság
Dunaújvárosi Acélbikák–Kárpáti Farkasok 8–5 (4–3, 3–0, 1–2)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Balázs Előd (3. perc), Laczkó Balázs (3. p.), Lázár Iván (12. p.), Balázs Csaba (49. p.), Somhegyi Martin (50. p.)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email