22_03_29_erdmost_nincskep

Már közel négyszázezer forintot gyűjtöttek a Fészeknek

22_03_29_erdmost_nincskep

Már közel négyszázezer forintot gyűjtöttek a Fészeknek

Szeptember 20-án indult, azóta 79-en regisztráltak és eddig 382 604 forintot gyűjtöttek a Fészek Gyermekvédő Egyesület által indított jótékonysági futáson.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Fészek Egyesület hatodik éve rendezi meg jótékonysági futását, amelyen idén a járványhelyzet miatt mindenki egyénileg futhat és adományozhat. A szervezők célja, hogy a krízishelyzetbe kerülő gyermekeket és családjaikat támogassák.

A Fészek Gyermekvédő Egyesület szeptember 23-i beszámolója szerint az eddig regisztráló 79 fő már 382 604 forintot utalt át.

„Futottak értünk Hollandiában, Brüsszelben és Magyarország sok szegletében; gyerekek és felnőttek. Hálásan köszönjük! Úgy tervezzük, az érmeket a jövő héten kezdjük el postázni! Egyúttal szeretnénk tovább buzdítani Mindenkit, hogy fussatok Értünk és támogassátok munkánkat, mert a végső cél: 600 db éremnek gazdát találni és összegyűjteni az átmeneti gyermekotthon fél éves étkezési költségét” – fogalmaz közösségi oldalán az egyesület, amely felhívja a figyelmet rá, hogy még van lehetőség csatlakozni az október 4-ig tartó jótékonysági futáshoz.

Mint korábban Nyitrai-Hell Szilvia, a Fészek kommunikációs munkatársa elmondta, a futáson való részvételhez mindössze egy űrlapot kell kitölteni, majd utalni az egyesület bankszámlaszámára.