22_03_29_erdmost_nincskep

A környezetvédelmet támogathatjuk októberben

22_03_29_erdmost_nincskep

A környezetvédelmet támogathatjuk októberben

Vasárnap éjfélkor lezárult a szavazás az Érdi Civil Licit közösségi csoportjában, és eldőlt, hogy az októberi licitekkel az Érdi Környezetvédő és Városszépítő Egyesület munkáját lehet támogatni. A szavazás állása az utolsó órákig nagyon szoros volt a Babagenetika és a környezetvédők között.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Dr. Palkó Zsolt, az Érdi Környezetvédő és Városszépítő Egyesület elnöke, valamint az érdi polgári természetőrség vezetője kedd délelőttre ígért tájékoztatást arról, hogy melyik projektjüket lehet majd konkrétan támogatni az októberi liciteken.

Mint arról korábban beszámoltunk, szeptember 20-a éjfélig szavazhattak az Érdi Civil Licit csoport tagjai, hogy októberben kit szeretnének támogatni. A Babagenetika Egyesület sokáig vezetett a jelöltek között, de végül, a szavazás lejárta előtt pár órával a környezetvédők fordítani tudtak. Ugyanakkor ha nem is októberben, valamelyik következő hónapban a Babagenetika Egyesület is sorra fog kerülni támogatottként, mondta el Martin Norbert, a csoport egyik adminja megkeresésünkre.

Az Érdi Civil Licit csoport a koronavírus-járvány kezdetén, március 26-án alakult a közösségi oldalon, és július végéig 4 helyi, vagy itt tevékenykedő szervezetnek segített anyagi támogatást gyűjteni. Martin Norbert tájékoztatása szerint összesen közel kétmillió forint folyt be, és mára mintegy 1300 tagot számlál a közösség. A csoporthoz  bárki, bármikor csatlakozhat, illetve másokat is meghívhat.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email