22_03_29_erdmost_nincskep

Online fórum a Déli körvasútról

22_03_29_erdmost_nincskep

Online fórum a Déli körvasútról

Egy, a vasútfejlesztéssel kapcsolatos online lakossági fórumra hívta fel a figyelmet közösségi oldalán Csőzik László polgármester.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„A vasútban rejlő potenciál kiaknázásával enyhíteni kell a városra és agglomerációjára naponta rázúduló gépkocsiforgalom nyomását, versenyképes, komfortos közlekedési lehetőséget biztosítva ezzel az agglomerációban élő lakosok, azaz nekünk, érdiek számára. Ehhez meg kell találnunk a vasút 21. századi szerepét az elővárosi és városon belüli közlekedésben. Polgármesterként ez is feladahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg, hiszen érdiek tízezreit érinti egy-egy pozitív fejlemény az ügyben.Kinevezését követően személyesen az elsők közt, még februárban tárgyaltam Vitézy Dáviddal Érd és térsége közlekedési nehézségeiről és lehetőségeiről, így kifejezetten örülök, hogy most az érdieknek is lesz lehetőségük megismerkedni az új fejlesztésekkel, megosztani a véleményüket az állami szakértőkkel és döntéshozókkal. Az agglomerációs vasútfelújítás és fejlesztés a zászlóshajó-programja a Déli Körvasút, amelyről online lakossági fórumon tudhatnak meg többet az érdeklődők” – írja a polgármester. 

Az eseményt a NIF Zrt. szervezi, szeptember 21-én 17 órától. A fórumon beszámolnak a beruházás jelenlegi állásáról, tervezett üteméről, és bemutatják a környezetrendezéshez kapcsolódó elképzeléseket is.

Az online lakossági fórumon való részvételhez szükséges link ezen az oldalon lesz elérhető: http://bfk.hu/forum/ 

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email