22_03_29_erdmost_nincskep

Karanténba került egy általános iskolás osztály Diósdon

22_03_29_erdmost_nincskep

Karanténba került egy általános iskolás osztály Diósdon

10 diósdi lakos került kötelező járványügyi megfigyelés alá koronavírussal való fertőzöttsége miatt, további 10 fő van házi karanténban, akik külföldről tértek haza vagy kontaktoknak számítanak. Az általános iskolában egy újabb osztály került karanténba - tájékoztatott róla Spéth Géza polgármester.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Diósd polgármesterének közösségi oldalán közzétett értesítése szerint az iskola munkatársai folyamatosan tájékoztatják az érintetteket a szükséges tennivalókról. Az óvodában és a bölcsődében fertőzöttről nem tudnak. 

A polgármester azt kéri a diósdiaktól, hogy ügyfélkapun keresztül vagy postai úton intézzék ügyeiket, és ha „a Polgármesteri Hivatalban a személyes megjelenés elengedhetetlen, lehetőleg telefonos egyeztetést követően és maszkban érkezzenek.” Viseljenek az orrot és szájat eltakaró maszkot vagy kendőt zárt terekben és tartsák meg a kötelező szociális távolságot!

Spéth Géza azt is hozzátette, hogy az önkormányzat továbbra is biztosít mosható textilmaszkot azoknak, akik jelzik ezt az onkormanyzat@diosd.hu e-mail címen vagy a 23/381-783-as telefonszámon munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8-15.00 óra, pénteken 8-12 óra között.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email