22_03_29_erdmost_nincskep

A gazdasági programot hiányolja az érdi Fidesz

22_03_29_erdmost_nincskep

A gazdasági programot hiányolja az érdi Fidesz

Mulasztásos törvénysértésben van jelenleg a képviselő-testület, mivel a városvezetés nem terjesztett elő a gazdasági programot – jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján T. Mészáros András, az érdi Fidesz elnöke.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint mondta, törvény írja elő, hogy az új polgármesternek megválasztása után legkésőbb hat hónappal elő kell állnia a gazdasági programmal.

Hozzátette: ennek egyéb következményei is vannak, mivel a kormánynál és az EU-ban most zajlanak a 2021-től 2027-ig tartó uniós költségvetés tárgyalásai, és ami abba nem kerül bele, arra a későbbiekben nem lehet majd pénzt szerezni.

– Azt javasoljuk Csőzik Lászlónak: törődjön a város dolgaival, a város jövőjével, és ne mutogasson mindig mindenki másra. Amit most elszalaszt, annak 2030-ig isszuk a levét, és ő akkor már rég nem lesz városvezető. Az érdiek a megkezdett beruházások folytatását, az út- és járdaépítést, felszíni vízelvezetést várnak a városvezetéstől – tette hozzá.

T. Mészáros András közölte azt is: vezetése alatt két nagy értékű, az elődeik idejéből származó döntésekhez kapcsolódó jogvitát megoldottak megegyezéssel, annak ellenére, hogy „szinte mindegyiknél felfedezhető volt az SZDSZ-es személyes hálózati kapcsolat, és Csőzik közötti kapcsolat”. A harmadik, ami „Döcsakvoszky-Csőzik örökség”, per alatt áll. – Csőziknek nem az ellenfél érdekeit – az MSZP-SZDSZ-időkből – kellene védenie, hanem a városét – jelentette ki.

A tájékoztató itt tekinthető meg.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email