22_03_29_erdmost_nincskep

Leszállítják a Volánbuszról, aki nem visel maszkot

22_03_29_erdmost_nincskep

Leszállítják a Volánbuszról, aki nem visel maszkot

Az ÉrdMost információi szerint szeptember 15-től kötelezően ki kell zárniuk az ellenőröknek és az autóbuszvezetőknek a Volánbusz járatairól azt az utast, aki nem visel maszkot a cég járatain. A busztársaság belső utasítása szerint egyszer figyelmeztetnek, ezt követően leszállítják a renitens utast.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Volánbusz autóbuszain és állomásain május óta kötelező a maszk viselése, vagy a száj és az orr egyéb módon (sállal, kendővel) történő eltakarása.

2020. szeptember 15-től azonban ennek betartását fokozottan ellenőrizni fogják. Jövő keddtől ugyanis a buszsofőrök kötelesek megtagadni a felszállást, ha az utas nem tartja be a maszkviseléssel kapcsolatos előírásokat és a kötelezettségnek egyszeri felszólításra sem tesz eleget. Utazás közben a jegy- és bérletellenőrök felelőssége lesz az előírás betartásának ellenőrzése és egyszeri eredménytelen felszólítás után lakott területen megállva leszállítják és kizárják az utazásból az érintetteket. 

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email