parkolo_stop_shop200122

Ismét lezárják a Stop Shop parkolóját

Év elején az üzemeltető bezárta éjjelente a városközpontban található áruház első emeleti parkolóját, mert az üzletekbe érkező vásárlóknak egyáltalán nem jutott hely, így a boltok forgalma is csökkent. A pandémia alatt a parkoló lezárást megszüntették, szeptember 3-tól viszont újra életbe léptetik.

Volt aki üdvözölte, volt aki elátkozta a rendszert, ami január 20-tól lépett életbe a városközpontban, miszerint a Stop Shop üzemeltetője 22 óra és másnap reggel 9 óra között a bérlők érdekeire való tekintettel lezárta az áruház első emeleti parkolóját. 

A parkolás óriási gondot jelent Érden, főleg a városközpontban, hiszen egy korábbi tanulmány szerint a központban és a pufferzónájában körülbelül 5000 parkolóra volna szükség, ehhez képest alig 1500 hely biztosított. Ebből a reggeli csúcsban a Stop Shop bezár 150 parkolót arra hivatkozva, hogy a parkoló területe magántulajdonban van. 

A koronavírus alatti időszakban a zárás nem volt indokolt, azonban az iskolakezdéssel egyidejűleg megnőtt az ingázók száma, ezáltal az autó mennyiség is a duplája lett, erre hivatkozva hozta meg a döntését a a Stop Shop üzemeltetője. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email